achttien is een strategisch, creatief collectief.
We brengen de juiste mensen samen met focus op resultaat:
connecteren met de doelgroep. 

 

 

Strategisch

Vanuit een strategische oefening maken we een definitie, een analyse, een advies en een plan.
We begeleiden mee de 'roll out' met de focus op resultaat: connecteren en vonken genereren.

Creatief

Strategie wordt praktijk: vanuit (nieuwe) inzichten worden inhoudelijke en visuele concepten uitgewerkt en vertaald naar de juiste dragers: print, web, social media, animatie, film, signalisatie, …

Collectief

achttien wordt ondersteund door een open en professioneel netwerk van enthousiaste partners: (online) marketingspecialisten, ontwerpers, copywriters, fotografen, drukkers, …


DE COLLEGA'S


 

Never leave your wingman.

                        - Lt. Pete Mitchell - callsign Maverick (Top Gun) 

Toon Ingels
 

Toon Ingels is professioneel ontzorger en jouw Communicatiewingman. Hij analyseert, adviseert en coördineert al meer dan 15 jaar communicatie-projecten van strategie tot implementatie. Hij geeft een verscherpte kijk op jouw MarCom. Sportieve entrepreneur. Creatieve strateeg. ENFJ’er – google dàt maar ‘s. Toon houdt van de koers en haat oorverdovende stiltes. Tiener in de 80’s, vader in the nillies. Buffalo – even before the hype!

toon@achttien.eu


 

Zwijgen is goud.

Bart.gif
 

Bart is ‘den artiest’ van achttien.  Zot van zijn dochter maar ook van murals en digital art. Met 10 jaar ervaring op de teller is hij bijzonder skilled in logo en webdesign. Hij werkt minutieus op maat, zowel voor off- als online projecten. Hij is een verbluffend illustrator en zet creatieve concepten & campagnes makkelijk naar zijn hand. 

bart@achttien.eu


 

Beauty is part of the function.

Marie Wynants
 

Marie Wynants is letterzetter, boekverzorger, magazinemaker en logo-ontwerper.
Ze werkt vanuit een grote inhoudelijke betrokkenheid met veel aandacht voor beeld, vorm, typografie en afwerking. 

marie@achttien.eu
 


 

If everything seems under control,
you're just not going fast enough.

- Mario Andretti

Karel Strosse
 

Karel Strosse is de digital overlord met de veelzijdigheid van een Zwitsers zakmes. Google-certified vertrekt hij vanuit een digital marketingvisie en analyseert, bedenkt en faciliteert uw online plannen. ‘He feels the need for speed’, niet enkel professioneel moet het vooruit gaan: cruisin' met zijn oldtimer of los gaan langs het F1-circuit. De looks van een stoere viking gecombineerd met een groot hart. Killercombi!

karel@achttien.eu